Előfizetői tartalom

Fellélegezhet 660 kkv: 4 hónappal több idő van az EU-s pályázatukra

Portfolio
A napokban módosult a már lezárt Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás, mely változás 658 nyertes vállalkozást érint. A támogatást igénylő projekttel kapcsolatos záró kifizetési igénylés benyújtásának végső határidejét 4 hónappal későbbre, 2016. december 31-ére módosította a pályázat kiírója.

A GINOP-1.2.1-14 kódszámú kapacitásfejelsztő pályázat még 2014 októberében jelent meg. Az első támogatói döntések 2015 májusában születtek meg. A hivatalos pályázati oldalon található statisztika szerint a módosítás 658 nyertes céget érint, melyből összesen 653 vállalkozás rendelkezik támogatási szerződéssel. A pályázat kifizetéseinek száma már 320-nál jár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés