Előfizetői tartalom

Ők azok, akiket legálisan lehallgathat a magyar állam

Portfolio
Már mintegy 500 fő szerepel azon a listán, amely az állami pályázatértékelők nyilvános névsorát jelenti és akiket az állam legálisan lehallgathat, megfigyelhet - vettük észre a hivatalos kormányzati pályázati oldalon. A lista még az augusztus 12-i állapotot tartalmazza, így azóta bizonyára jóval többen szerepeknek már rajta. Ahogy nemrég megírtuk, ez főként amiatt lehet így, mert a korábbi tiltás után nyáron azokat is "megkérte" a kormány a névsorba való beregisztrálásra, akiket korábban eltiltott ettől.

Az EU-pályázatok hivatalos kormányzati oldalán ma új menüpontot fedeztünk fel a jobb felső sarokban, amelynek a megnevezése: Állami projektértékelők. A funkció alatt megtaláljuk a tisztség elnyerésére vonatkozó pályázati felhívást, az önéletrajz sablont, a díjazásról szóló utasítást, az adatkezelési tájékoztatót, a tématerületeket, illetve további hasznos információkat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés