Előfizetői tartalom

Hatalmas pályázati hullámot indít a kormány az iskolakezdéssel

Portfolio
A héten szerda és péntek között összesen 9 új uniós pályázat társadalmi egyeztetését indította el a kormány 375 milliárd forintos keretösszeggel, így tehát a nyári visszafogott meghirdetési tempó után nagy lendület látszik az iskolakezdéssel. Egy közelmúltbeli jogszabály változás nyomán mindez azt jelenti, hogy 10 napja van hozzászólni az érdeklődőknek a felhívások tervezetéhez a kormány hivatalos pályázati oldalán és csak ezt követően hirdetik meg ténylegesen a pályázatokat.

Egész augusztusban összesen 10 uniós pályázatot hirdetett meg a kormány összesítésünk szerint 77,45 milliárd forintos keretösszeg mellett, a mostani héten viszont összesen 9 újabb felhívás társadalmi egyeztetését kezdte meg 375 milliárd forintos keretösszeg mellett. A társadalmi egyeztetés lezárulását várhatóan gyorsan követi majd az egyes pályázatok tényleges meghirdetése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés