Előfizetői tartalom

Fél éve csúszik az EU-pályázati döntés: 200 tanoda került veszélybe

Portfolio
Már lassan fél éve nem hirdeti ki a tanoda pályázat nyerteseit az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és így országszerte 200 tanoda működését sodorja veszélybe - derül ki az abcug.hu oldalán megjelent bejegyzésből. Sok tanoda már a működőképesség szélén áll, és így nem is tudják hozni azokat az eredményeket, amelyeket pályázat kiírói elvárnak tőlük. Az EMMI nyilatkozata szerint a nyertesek kihirdetése a sokszoros túljelentkezés miatt csúszik, de azt ígérik, hogy a pályázatok döntési listája hamarosan elérhetővé válik.

Komoly veszélybe kerülhet több, zömmel hátrányos helyzetű gyerekeket segítő tanoda működése országszerte, mert lassan fél éve késik a működésüket nagy részben finanszírozó, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által kiírt "Tanoda programok támogatása" című EFOP-3.3.1-15 kódszámú pályázat eredményhirdetése, így az elnyert pályázati források kiosztása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés