Előfizetői tartalom

Két nagy horderejű pályázati bejelentést tett a Miniszterelnökség

Portfolio
Nem kell szétválasztani a K+F+I célú uniós pályázatoknál a költségtételeket, így tehát az a céges nyertes, amely 25 millió forintot meghaladó EU-támogatást nyert, mentesül a közbeszerzési kötelezettség kiírása alól - hangzott el a Miniszterelnökség részéről a mai parlamenti projektmendzsment egyeztetésen. Ez tehát gyorsabb projektkezdést és támogatás kifizetést tesz lehetővé. Hosszas vívódás után viszont eldőlt az is, hogy az új állami projektértékelői rendszerben kerül értékelésre az a 2700 darab felhívás, amely még tavasszal érkezett be a prototípus-fejlesztési pályázatra (GINOP-2.1.7). Ez a döntés viszont rengeteg pályázó számára elhúzódó eredményhirdetést vetít előre.

2016. szeptember 15. 13:43 Két nagy ráncfelvarrrási kör jön ősszel az informatikai rendszerekben Dányi Gábor az elektronikus pályázásban fontos két nagy rendszer (EPTK FAIR és EU PR) jelentős technikai hibajavítási köreit is kiemelte: az első az elmúlt két hétben volt egy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái