Előfizetői tartalom

Világsiker lett egy magyar rövidfilmes álomból

Portfolio
A magyar Daazo sikertörténete hobbiként indult, majd állás lett belőle, melyet a Creative Europe MEDIA programnak köszönhetnek. A program azt támogatta, hogy fejlesszék és népszerűsítsék a rövidfilmes weboldalukat, a www.daazo.com-ot - meséli Deák Dániel az egyik alapító. Utoljára összesen 80 000 euró (közel 25 millió forint) közvetlen brüsszeli forrást nyertek el, de 2008 óta már folyamatosan pályáznak.

A magyar álom egy ötletből indult hobbi volt, melynek annyi volt a célja, hogy a rövidfilmek és tehetséges készítőik is megjelenési felülethez jussanak - olvashatjuk a nyeromagyarok.eu oldalon. A hobbiból lett állás a Creative Europe MEDIA alprogramjának köszönhető, mely során első körben viszonylag nem nagy összeget 34 000 (közel 11 millió forint) eurót nyertek. Legutóbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés