Előfizetői tartalom

Budapesti cégek is pályázhatnak az EU-s energiahatékonysági milliárdokra

Portfolio
Elindult a közel 12 milliárdos keretösszegű "Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel" pályázat tervezetének véleményezése. A pályázat kifejezetten vállalkozásoknak szól, akik vissza nem térítendő támogatás és kölcsön segítségével az épületeik energetikai korszerűsítését végezhetik el. A felhívás fontos eleme, hogy nem zárják ki a budapesti cégek indulását sem, a pályázat várhatóan november 15-én nyílik meg.

Mától lehet a javaslatokat és észrevételeket elmondani a "Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel" című VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 kódszámú felhívás tervezete kapcsán, melyeket 2016. október 7-ig várja a pályázat kiírója a véleményezésre kialakított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés