Előfizetői tartalom

Egy hónapjuk van a gazdáknak, hogy az uniós milliárdokra jelentkezzenek

Portfolio
Ma jelent meg a 40 milliárdos keretösszegű "Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés" című felhívás - olvashatjuk a hivatalos pályázati oldal közleményében. A Támogatási kérelmeket csak egy hónapon keresztül tudnak benyújtani az aktív mezőgazdasági termelők. A támogatással érintett területnek minimum 1 hektárnak kell lenni. Az 5 éves kötelezettségvállalási időszak kifizetései évente, az adott évi egységes kérelem keretében valósíthatóak meg. A kifizetés egész Magyarország területén megvalósulhat. Fontos tudni, hogy a korábban megjelent AKG-pályázatra óriási volt a túljegyzés, így kénytelen volt a kormány újabb forrásokat biztosítani ennek a területre.

"Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés" VP-4-10.1.1.2.-16 pályázat tudnivalóiA támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 40 milliárd Ft, melyből várhatóan 500 db kérelmet támogatnak. A támogatás öt éven keresztül, évente kerül odaítélésre normatív, területalapú, vissza nem térítendő támogatás formájában. A támogatás alapját a területhasználat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái