Előfizetői tartalom

Mától jelentkezhetnek a fiatal vállalkozók az uniós pályázatra

MTI
|
Portfolio
Az áprilisban megjelent "Fiatalok vállalkozóvá válása - vállalkozás indítási költségeinek támogatása" pályázati felhívásra mától lehet a kérelmek benyújtani a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára. A pályázat keretében maximum 3 millió forintot nyerhetnek a fiatal vállalkozók.

Április elején megjelent pályázati felhívásra a kérelmeket a mai naptól lehet benyújtani. A féléves felkészülési idő nagyban segített a kormánynak abban, hogy elkerülje az előző fiatal vállalkozós pályázat különféle problémáit, egyúttal a pályázóknak is több idejük volt felkészülni a pályázat beadásra. A pályázat keretösszege 2,9 milliárd forint, mely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés