Előfizetői tartalom

Uniós milliárdokhoz juthatnak a multik beszállítói

MTI
|
Portfolio
Az augusztus végén megjelent "Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatása" felhívásra mától jelentkezhetnek a pályázók a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára. A pályázat keretösszege 20 milliárd forint, melyből 300 millió és 1 milliárd forint közötti vissza nem térítendő forrást nyerhetnek el a kérelmezők. Nagyvállalatok is támogathatóak a pályázat keretében.

Az augusztus végén megjelent "Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatása" pályázati felhívásra a támogatási kérelmeket a mai naptól lehet benyújtani egészen a keret kimerüléséig. A támogatás a Magyarországon letelepedett külföldi érdekeltségű vállalatok részére folytatott beszállítói tevékenység fejlesztését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés