Előfizetői tartalom

Mészáros mellett mások is nyertek a problémás magyar gigatenderen

Portfolio
Megjelentek pénteken az EU-s közbeszerzési értesítőben hatból négy magyar régió vízügyi keretközbeszerzésének nyertesei, azaz 280 milliárd forintnyi munkának már megvannak a befutói - derült ki az Átlátszó cikkéből. A fennmaradó két térség 70-70 milliárdos keretközbeszerzéseinek nyertesei is rövidesen megjelenhetnek. Közben a Portfolio megbízható brüsszeli információi szerint az Európai Bizottságnak egyáltalán nem tetszik ez az eljárási módszer és erről levelet is írt a magyar hatóságoknak, amelyek védik a kiépített szisztémát, így egyelőre egy beragadt vitáról beszélhetünk.

Előre kiválasztották a szűk körtAz EU-s közbeszerzési értesítőben megjelent négy térségi győztes listában a nagy, illetve mostanában sikeres építőipari cégek, illetve azok konzorciumai láthatók, az észak-magyarországi térségben például a felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. is felbukkan. A keretközbeszerzés eredményeként csak ezek a cégek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés