Előfizetői tartalom

Két tucat magyar csalásra gyanakszik az EU

Portfolio
Miután múlt héten arról jelent meg magyar sajtóinformáció, hogy külön húszfős egység alakulhatott az Európai Csalás Elleni Hivatalban (OLAF) a 2007-2013-as uniós ciklusbeli magyarországi visszaélések kivizsgálására, ma vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy korábban a NAV által már feltárt ügyben, illetve az ügyészség ma kiadott egy külön közleményt is. Utóbbiban azt összesítette, hogy az OLAF 2012 óta összesen 24 ajánlást tett a Legfőbb Ügyészségnek olyan ügyekről, amelyek az OLAF közigazgatási vizsgálatai alapján felvetették a bűncselekmény gyanúját.

Kapcsolódó cikkünk2016.10.21Rászállt Magyarországra az EU Csalás Elleni Hivatala?Kéttucat gyanús ügyről van szóFazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője azt mondta az MTI-nek: az ügyek egy részében az OLAF ajánlásának időpontjában már folyamatban volt a nyomozás, míg a többi ügyben az ajánlás nyomán rendelte el a nyomozást az ügyészség. A büntetőügyek csalás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái