Előfizetői tartalom

Csepreghy: reális cél, hogy jövő nyárig a teljes uniós forrás hozzáférhető legyen

MTI
Magyarország jól áll a 2014-2020-as uniós forrásokra vonatkozó pályázati felhívások meghirdetésével, az adatok tükrében reális a kormánynak az a törekvése, hogy jövő nyárig a teljes forrás hozzáférhető legyen - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára a Magyar Hírlap szombati számában közölt interjújában.

Az eddig meghirdetett pályázati felhívások száma 284 darab - melyek összértéke 6468 milliárd forint -, ezzel a mostani támogatási keret 72 százalékát hirdették meg - jelentette ki Csepreghy. A támogatott projektek száma 16 400, míg a kifizetéssel rendelkezőké 2065 darab. A kifizetett támogatás összege pedig 862 milliárd forint volt. Brüsszelből eddig 496 milliárd forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés