Előfizetői tartalom

Pénzt ad nekünk az EU, hogy kevesebb kaját dobjunk ki

MTI
|
Portfolio
Jóváhagyta csütörtökön az Európai Bizottság azt a 222,7 millió eurós beruházási csomagot, amely a fenntarthatóbb és karbonszegény projektekre ad pénzt a közös uniós költségvetésre. Összesen 144 projektről van szó 23 tagállamban és ezek közül kettő Magyarországon valósul majd meg. Az egyikük során kommunikációs kampány indul majd hazánkban arra, hogy minél kevesebb ételt dobjunk ki a kukába.

Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a környezet javítása és az éghajlatváltozás elleni küzdelem jegyében adott uniós finanszírozás további beruházásokat is lehetővé tesz és összesen 398,6 millió euró (mintegy 123,5 milliárd forint) mozdul így meg a 23 tagállamban megvalósuló 144 új projektre. Magyarországon két program részesül uniós támogatásban, összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés