Előfizetői tartalom

Idén csak aprópénz jut a vidékfejlesztési pályázatok nyerteseinek

Portfolio
Idén még több mint százmilliárd forint értékben tervez a Miniszterelnökség vidékfejlesztési pályázatokat megjelentetni, így a 965 milliárd forinton álló eddig meghirdetett pályázati keretösszeg átlépi majd a kerek 1000 milliárdos határt - jelezte a Világgazdaságnak Kis Miklós Zsolt. A tárca államtitkára azonban azt is elárulta, hogy idén lényegében aprópénzzel kell egyelőre beérniük a vidékfejlesztési pályázatok nyerteseinek, mert az előlegekkel együtt 2016-ban várhatóan csak 30 milliárd forint körüli összeget fognak kifizetni nekik.

November 10-ig összesen 965 milliárd forintnyi új vidékfejlesztési uniós pályázatot hirdetett meg a Miniszterelnökség, amelybe bele értendő az a 24 milliárdos keret is (3 pályázat), amelyről mi is írtunk a hétvégén. A tárca év végéig még további 100 milliárd forint körüli VP-pályázatot tervez meghirdetni. A VP legutóbbi hivatalos idei pályázati menetrendje szeptember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés