Előfizetői tartalom

Még 177 milliárd forintot szór ki a kormány

MTI
|
Portfolio
A kormány megemelte a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) éves fejlesztési keretét, mely alapján még az idén meghirdethető keretösszeg 177 milliárd forinttal nőtt, így már közel 1220 milliárd forint uniós fejlesztési forrás lesz elérhető a megyék és megyei jogú városok számára uniós pályázatokon keresztül - jelentette be Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára. A megyei konstrukciók kerete 684 milliárdról 776 milliárd forintra, míg a megyei jogú városi konstrukcióké 303 milliárdról 398 milliárd forintra emelkedett.

A Magyar Közlöny 184. számában jelent meg a 1694/2016. (XI. 29.) Kormányhatározat, mely szerint a TOP éves fejlesztési keretét módosították. A módosítás értelmében az eddigi rendelkezésre álló keretösszeget 177 milliárd forinttal növelik meg, így év végéig összesen 1220 milliárd forint áll a pályázók rendelkezésére. Számításaink szerint a TOP-ban eddig 754 milliárdot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés