Előfizetői tartalom

Bő félmilliárdos rendkívüli támogatást adott Varga tanműhelyek kialakítására

Portfolio
A kormány összesen 615 millió forint támogatásban részesített újabb három vállalatot költségvetési forrásból a nemzetgazdasági miniszter egyedi döntései alapján - jelent meg az összegzés a kormány hivatalos oldalán. A tiszalöki Hot & Cold Therm Kft. 151 millió forintot, a miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. 167 millió forintot, a nagyatádi Büttner és Társai Szerszámelemgyártó és Kereskedelmi Kft. 297 millió forintot kapott tanműhelyek kialakítására, amelyekben több mint 250 tanuló gyakorlati oktatása valósulhat meg.

A támogatás keretében megvalósítható képzésekA Robert Bosch Power Tool Kft. gyártósori gépbeállító és mechatronikai technikus; A Hot & Cold Therm Kft. csőhálózat és technológiai csőhálózat szerelő, hegesztő, lakatos, kőműves, hideg- és meleg burkoló, festő és mázoló, asztalos, bútorasztalos; A Büttner és Társai Szerszámelemgyártó és Kereskedelmi Kft. gépgyártástechnológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés