Előfizetői tartalom

Kiosztják az utolsó nagy EU-pénzeket - Ki, mire ugorhat rá?

Vízi Ildikó
Februárban három hét különbséggel megnyílik két, majdnem ugyanolyan című uniós kutatás-fejlesztési pályázat, így hirtelen nem könnyű átlátni, hogy melyik cégnek melyik pályázatban érdemes gondolkodnia. A tét nem kicsi, mert összesen 137 milliárd forintnyi keretösszeg szétosztásáról van szó, ráadásul ezek lesznek a 2014-2020-as uniós ciklus utolsó nagy K+F-es pályázatai. Az alábbiakban ezért arra vállalkozunk, hogy áttekinthetően bemutatjuk a két pályázat főbb jellemzőit és egyúttal egy összehasonlító táblázatban is jelezzük, hogy melyik pályázat milyen célokra való. Az például rögtön fontos, hogy egyik pályázaton sem indulhatnak konzorciumok és a közép-magyarországi régióban megvalósuló projektek sem támogathatóak. A két hete közzétett 10 uniós hitel, illetve kombinált hitel felhívás további részleteit alábbi cikkeinkben mutattuk már be:

Kapcsolódó cikkünk2016.12.07540 milliárd forintos karácsonyi ajándékot kapnak a magyarok a kormánytól2016.12.11Gépet vennél EU-pénzből? Itt az utolsó óriási lehetőség!Lássuk a két felhívás összehasonlítását!A Portfolio egy összefoglaló táblázat mutatja be az összesen 137 milliárdos keretösszegű GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés