Előfizetői tartalom

A kormány 3 milliárdot ad e-közbeszerzésre

Portfolio
A kormány hazai forrásból biztosít 3 milliárd forintot az e-közbeszerzési rendszer beszerzéséhez és üzemeltetéséhez. A Miniszterelnökséget vezető miniszternek részletes előterjesztést kell készíteni a közbeszerzésről és a hatályos irányelvnek megfelelő központi, egységes, állami elektronikus közbeszerzési rendszer kialakításának végrehajtásáról.

A 1824/2016. (XII. 22.) kormányhatározatban a kormány felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy a Miniszterelnökség elektronikus közbeszerzési rendszere beszerzésének érdekében gondoskodjon legfeljebb 3000 millió forint forrás biztosításáról egyszeri jelleggel a Miniszterelnökség javára, melynek határideje 2017. január 15. Továbbá felhívja a Miniszterelnökséget vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés