Előfizetői tartalom

Gondoltad volna, hogy ezekre is kapunk EU-támogatást?

Portfolio
Tíz olyan pályázati felhívást gyűjtöttünk össze az eddig megjelent pályázatok közül a 2014-2020-as időszakból, melyeknek véleményünk szerint fura a címe vagy olyan számunkra érdekes célokat támogatnak, amiről nem is gondoltuk volna, hogy kaphatnak támogatást az EU-tól. A legérdekesebbet a Magyar Halgazdálkodási Operatív Programban (MAHOP) találtuk, mégpedig a "Kommunikációs és promóciós kampány a halfogyasztás népszerűsítésére Kapj rá!" felhívás, melyre közel 1 milliárd forintot lehet elkölteni. A listában emellett a legtöbb érdekes pályázatot az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban (EFOP) találtuk, de a közép-magyarországi régiónak és a közigazgatásnak szóló operatív programok is rejtenek különleges felhívásokat.

Lássuk a kiválasztott 10 pályázatotA Portfolio a hivatalos pályázati oldalon megjelent pályázatok közül választotta ki a következő 10 pályázati felhívást a 2014-2020-as ciklusból. A legtöbb pályázat az EFOP-ból került ki és elmondhatjuk, hogy a pályázatok több mint fele kiemelt, nevesített felhívás.1. Kommunikációs és promóciós kampány a halfogyasztás népszerűsítésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés