Előfizetői tartalom

Jövőre 105 milliárddal több EU-pénz jut gazdaságfejlesztésre

MTI
|
Portfolio
A kormány 105 milliárd forinttal megemelte a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) éves keretösszegét, ezzel a 2017-ben megjelenő, gazdaságösztönző pályázati keret több mint 2430 milliárd forintra emelkedett - ismertette Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára.

A napokban megjelent kormányhatározatban (1859/2016. (XII. 27.) Korm. határozat) a GINOP Éves Fejlesztési Keret (ÉFK) módosításával a keretösszeg több mint 100 milliárd forintos megemelésével 17 új pályázati felhívás megjelenéséről is döntött a kormány. Így a GINOP keretében a mostani ciklusban összesen 114 pályázati felhívás jelenik meg 2430 milliárd forint értékben.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés