FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Újabb 178 cég örülhet az uniós millióknak

Portfolio
Összesen 178 újabb vállalkozás nyert mintegy 1,2 milliárd forintnyi uniós forrást pályakezdők támogatását célzó gyakornoki programjának finanszírozására - tájékoztatott Rákossy Balázs a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára. A mikro-, kis- és középvállalkozások számára jelenleg is benyújthatóak a támogatási kérelmek.

A gyakornoki program egyrészt bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozások számára a gyakornok foglalkoztatásához kapcsolódóan kilenc hónapon keresztül, másrészt lehetőséget teremt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység ellátására és szükség esetén az új munkahely tárgyi és infrastrukturális feltételeinek kialakítására is. A vállalkozásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés