Előfizetői tartalom

Közel 25 milliárddal támogat 35 nagyvállalatot a kormány

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) 2016-os döntése alapján összesen 24,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kap költségvetési forrásból 35 hazai nagyvállalat, ennek eredményeként több mint 60 milliárd forint értékű fejlesztés valósul meg és 1147 új munkahely jön létre Magyarországon - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken a budapesti sajtótájékoztatón.

Az NGM közleményében emlékeztet arra, hogy a Nagyvállalati Beruházási Támogatási programot először 2015-ben indította el a minisztérium az európai uniós forrásokból kiszoruló, hazai nagyvállalatok támogatására 3 milliárdos keretösszeggel. A 2015. évi keretből 14 hazai vállalat részesült a vissza nem térítendő támogatásokból, illetve összesen 8,6 milliárd forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés