Előfizetői tartalom

Tíz óra alatt kimerítették a legnépszerűbb EU-pályázat keretét

Portfolio
Ma éjféltől adható be a legnépszerűbb, Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében meghirdetett kapacitásbővítő pályázat. A hivatalos pályázati oldalon található statisztikák szerint, tíz óra elteltével kimerült a pályázat kerete (18 milliárd forint), már 20 milliárd forint az igényelt támogatás összege. A másik népszerű pályázat esetében is nagy az érdeklődés, már a keretösszeg felére érkezett igény.

A GINOP-1.2.1-16 felhívásA legnépszerűbb kapacitásbővítő, GINOP-1.2.1-16-os kódszámú felhívásra ma éjféltől lehet benyújtani a támogatási kérelmeket. A pályázat keretösszege 18 milliárd forint, melyből várhatóan 150-250 db nyertes támogatnak a kiírás szerint. Ahogy azt a múlt héten megírtuk, a pályázat kiírója a pályázat keretében igényelhető támogatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés