Előfizetői tartalom

Már 2450 milliárdnál jár Orbán vidékjáró körútja

Portfolio
A Modern Városok Program eddigi állomásain rögzített fejlesztések teljes becsült forrásigénye jelenleg 2448 milliárd forint, és ez már jövő hétfőn tovább fog nőni Orbán Viktor szegedi látogatása nyomán - tudtuk meg a Miniszterelnökségtől. A kormányfő az országjáró körút keretében tavaszig még további három megyei jogú városba is ellátogat megkötni a megállapodásokat, így a Modern Városok Program teljes forrásigénye csak azt követően válik véglegessé. Az alábbiakban táblázat segítségével mutatjuk be, hogy most hol tartunk és honnan mennyi forrás ment ki eddig a fejlesztések előkészítésére.

A Modern Városok Program megállapodás sorozata még 2015 tavaszán indult el, amelynek keretében a miniszterlnök egy-egy megyei jogú város vezetésével azokat a fejlesztéseket rögzítette, amelyek megvalósításához a kormány is hozzájárul, illetve uniós, valamint hazai költségvetési forrásokkal is támogatja. A beruházások jellemzően különböző infrastruktúra-fejlesztéseket...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái