Előfizetői tartalom

Laptopot szeretnél? Itt van rá az állami ingyenpénz

Portfolio
Hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei járásban pályázhat a lakosság a Digitális jólét program keretében több mint 2800 informatikai eszközre - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) helyettes államtitkára a héten. A pályázati lehetőség két hét múlva nyílik. Bejelentett állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők pályázhatnak.

A kormány 2014-ben indította el a 300 milliárd forint értékű digitális fejlesztési programját, ennek első kísérleti helyszíne Nyíregyháza volt. Az alprogram keretében hazai forrásból, 330 millió forint értékben több mint 2400 notebookot és 400 tabletet kaphatnak a kisvárdai, az ibrányi, a baktalórántházi, a tiszavasvári, a kemecsei és a nagykállói járás településein...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés