Előfizetői tartalom

Rögtön a világ élbolyába került Magyarország a szellemi tulajdon indexben

Portfolio
Először került bele Magyarország abba a rangsorba, amely a szellemi tulajdon és az ipari innovációs, üzleti hasznosítás terén méri össze a világ 45 vezető gazdaságát és rögtön az élbolyban, a 13. helyen láthatjuk. Ezzel többek között Lengyelországot, Izraelt és Kanadát is megelőztük - hívja fel a figyelmet közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Az Egyesült Államok Kereskedelmi Kamarájának Globális Szellemi Tulajdon Központja által közzétett "Az innováció hajtóelemei" című jelentésben az index javítására aktívan és sikeresen törekvő országként emelték ki Magyarországot. A 2012 óta évente megjelenő jelentés jelenleg 45, a világ GDP-jének mintegy 90%-át megtermelő ország értékelését tartalmazza. A dokumentumba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés