Előfizetői tartalom

Milliárdokat költ a kormány közlekedésfejlesztésre

Portfolio
Összesen 17 közlekedésfejlesztéssel kapcsolatos projektjavaslatot fogadott el a kormány, melyeket az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) 2016. évi pályázati kiírására nyújtanak be - olvashatjuk a tegnapi közlönyben. A projektek többsége a vasúthálózat fejlesztéséhez kapcsolódik, de találunk köztük légiforgalomhoz, közforgalmú kikötőhöz és elektromos villámtöltő-hálózathoz kapcsolódó projektjavaslatokat is. A legnagyobb beruházás a Békéscsaba- Lőkösháza vasúti vonalszakasz felújítása, mely összköltsége 100,5 milliárd forint.

A Magyar Közlöny tegnapi számában (21. szám) összesen 17 projektjavaslatot hagyott jóvá a kormány és kérte a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy nyújtsa be a pályázatokat az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) 2016. évi pályázati kiírására, illetve készítsen előterjesztést, ha az Európai Bizottság a projektjavaslatokat csökkentett műszaki tartalommal, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés