Előfizetői tartalom

Napelem, szigetelés, ablakcsere - indul a pénzosztás, le ne maradj róla!

Vízi Ildikó
Mától elérhetőek a családi házak és társasházak energetikai korszerűsítésére és a megújuló energiaforrások alkalmazására szánt összesen 115 milliárd forintos hitelprogramok, melyekből közel 24 ezer lakóépület korszerűsítése valósulhat meg - jelentette be Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. A nulla százalékos kamatozású hitelből a családi házak esetében maximum 10 millió, a társasházaknál lakásonként maximum 7 millió forint igényelhető, akár húsz éves futamidővel.

Uniós Források 2017 A pályázati dömpingről, annak hatásáról és az energiahatékonysági pályázatokról is szó lesz a Portfolio Uniós Források 2017 márciusi konferenciáján. Információ és jelentkezés A két hitelprogram fontosabb részletei. Ma jelent meg a 105,2 milliárdos "Lakóépületek energiahatékonyságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés