Előfizetői tartalom

Hihetetlen pályázati hajrá: az utolsó nap elkérték a teljes keretösszeget

Portfolio
Az utolsó napon kb. annyi támogatási igény özönlött be a legnépszerűbb uniós kapacitásbővítési pályázatra (GINOP-1.2.1-16), mint amennyi a felhívás teljes (megemelt) keretösszege - derül ki a hivatalos kormányzati statisztikából. Elképesztő pályázati hajrát láthattunk tehát tegnap éjfélig. A másik, hasonló kapacitásbővítési pályázat továbbra is nyitva van és ott az együttes támogatási igény még csak most érte el a teljes pályázati keretösszeget.

Uniós Források 2017 Az uniós pályázati dömpingről, annak hátteréről és a gazdasági hatásairól részletesen szó lesz a Portfolio március 23-i Uniós Források konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Hétfő délelőtt már felhívtuk rá a figyelmet, hogy közeleg a cégek körében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés