Előfizetői tartalom

Gazdák, figyelem! Szigorodnak a vidékfejlesztési pályázatok feltételei

MTI
|
Portfolio
Több vidékfejlesztési pályázat jelentkezési feltételei is szigorodnak - jelentette be a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön, a Borjog és bormarketing 2017 konferencián Budapesten. Emellett a napokban módosította a Miniszterelnökség a "Fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás" című pályázati felhívás támogatási kérelmeinek benyújtási időszakát.

Uniós Források 2017 A pályázati dömpingről, annak hatásáról és a vidékfejlesztésről is szó lesz a Portfolio Uniós Források 2017 márciusi konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Kis Miklós Zsolt elmondta, hogy március 31-ig még több mint 70 milliárd forint értékben hirdetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés