Uniós források

A hajrá alatt bő két napra leáll az EU-s pályázati rendszer

Portfolio
Izgalmas hírek érkeztek ma az uniós pályázatokra készülőknek, mivel előbb azt jelentették be, hogy 5 nap múlva lezárul az egyik legnépszerűbb pályázat, majd rá néhány órára azt, hogy közben bő két napra leáll az egész elektronikus pályázati felület karbantartási munkák miatt. Utóbbi miatt tehát éppen a pályázati hajrában válik elérhetetlenné az elektronikus felület.
Az EU-s pályázati dömpingről és az ebből eredő hatósági és pályázói kihívásokról is részletesen szó lesz a Portfolio március 23-i Uniós Források konferenciáján. További részletek:


Amint pár órával ezelőtt megírtuk: a második legnépszerűbb céges kapacitásbővítési pályázatot (GINOP-1.2.1-16) jövő kedden átmenetileg bezárják, mert már meghaladta az együttes támogatási igény a várható pályázati keretet. Ez feltehetően megindítja az utolsó pályázati rohamot a következő napokban, hogy aki már tervezte, az most gyorsan beadja a támogatási igényét.

Nehezíti azonban a dolgukat, hogy pénteken kora délután jött az újabb hivatalos hír: karbantartási munkák miatt péntek délután 4-től vasárnap este 10-ig leáll az elektronikus pályázati felület (EPTK). Mivel a karbantartás alatt még a felületre sem lehet belépni, így a pályázati dokumentumok feltöltése, módosítása sem lehetséges. Emiatt tehát két napra maga a GINOP-1.2.2-16 pályázat benyújtása is lehetetlenné válik, azaz vasárnap este 10-től kedd déli 12 óráig lesz majd erre lehetőség.

Úgy tudjuk egyébként, hogy a mostani egy nagyobb, előre ütemezett leállás lesz, amelynek során számos fontos informatikai feladatot végeznek el a karbantartók.

Ezek a munkák egyébként éppen azt segítik, hogy amikor újra elérhetővé válik a felület, onnantól stabilan tudja kiszolgálni a pályázói igényeket, és jobban bírja a megnövekedett rendszerterhelést is.

shutterstock-174539228-sm-330463_1500
Hollandia autópálya
epitkezes_csaladihaz
Frankfurti tőzsde
Ezek a legsugárzóbb mobiltelefonok: a tied is köztük van?
gyar
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Esti szeminárium
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
Kiszivargott gigantikus brusszeli buntetest vallalt be a kormany1500