Előfizetői tartalom

Sok száz céget elutasíthatnak a legnépszerűbb EU pályázatokon

Portfolio
Összesen 65 milliárd forinttal megemelték pénteken a legnépszerűbb uniós gazdaságfejlesztési pályázatok keretösszegét, de vizsgálatunk szerint még ezzel együtt is kétszeres a túligénylése az együttes új kereteknek. Emiatt még a keretemelés mellett is több száz céget el fognak utasítani a pályázatok kiírói nem megfelelő pontszámok, illetve forráshiány miatt. Különösen érdekes, hogy a közel 3000 cég által megpályázott prototípus-fejlesztési pályázat keretösszege az utóbbi néhány hét során immár másodszorra is emelkedett, de még így is brutális kerettúligénylésről beszélhetünk.

Uniós Források 2017 A gazdaságfejlesztési pályázatokról, a megemelt keretekről és az elbírálás hátteréről részletesen szó lesz a most csütörtöki Uniós Források konferencián, hiszen Karsai Tamás, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára és Monszpart Zsolt, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökhelyettese is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés