Előfizetői tartalom

EU-s pénzből fejleszt? - Nehogy elfelejtse a közbeszerzési szabályokat!

Portfolio
Miközben a Közbeszerzési törvény szerint az EU-pályázatokon indulóknak meg kell vizsgálniuk azt, hogy fennáll-e a beszerzésük során a közbeszerzési kötelezettségük, aközben sokan nincsenek tisztában ezzel és a mulasztás esetén felmerülő súlyos jogkövetkezményekkel - mutatott rá a fontos témára a Portfolio mai Uniós Források konferenciája keretében tartott előadásában Vulcz László, az OTP Hungaro-Projekt Kft. ügyvezető igazgatója. A közbeszerzési változásokról és az elektronikus rendszerre való áttérés ütemezéséről a Vulcz előtti előadásban dr. Csányi István, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára tartott előadást:

Kapcsolódó cikkünk2017.03.23Teljeskörű elektronikus közbeszerzés itthon? Már csak néhány hónapra vagyunkVulcz László többek között az alábbiakról beszélt előadásában:A vidékfejlesztési program (VP) a GINOP után a második legnagyobb forráskerettel rendelkezik, az egyes mezőgazdasági ágazatok közül messze a legnagyobb kibocsátással az élelmiszeripar rendelkezik (2014-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés