Előfizetői tartalom

Mit adtak nekünk az EU-források?

Portfolio
"Az EU-források felhasználási tapasztalatai - Gyorsaság és/vagy fenntarthatóság?" témakörében rendezett első panelbeszélgetésen Csepreghy Nándor a kormány képviselőjeként, illetve piaci-kutatóintézeti szakértők fejtették ki meglátásaikat az EU-pénzek makrogazdasági hatásairól és következményeiről a Portfolio Uniós Források 2017 című konferencián.

Csepreghy Nándor (parlamenti államtitkár, miniszter-helyettes, Miniszterelnökség) szerint vita van arról, hogy az EU-források nélkül egyáltalán lett volna-e GDP-növekedés. A kormány szerint igen, de kétségtelen, hogy nem ilyen mértékben. Ugyanakkor függőségi viszonyt, egyfajta drogos állapotot okozhatnának az EU-források, ha nem lenne célja a kormánynak, hogy a támogatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés