FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

MKB-vezér: átértékelődik a bankok szerepe a cégek életében

Portfolio
A kisvállalatok tőkeszegények, a gazdaság jelen pillanatban hitelből arányaiban túlfinanszírozott - mondta Balog Ádám a Portfolio mai Uniós Források 2017 konferenciáján. Ezért nemcsak a hitelezésre, hanem a tanácsadásra és a tőkepiaci finanszírozásra is egyre inkább kiterjed a bankok tevékenysége a vállalkozások útra indítása, növekedése során.

Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója többek között az alábbiakról beszélt előadásában: 2020 után fel fog értékelődni a tőkepiaci finanszírozás szerepe, van még pár évünk, hogy erre felkészüljünk és ebben van kiemelt szerepük az uniós forrásoknak. A kisvállalatok tőkeszegények ugyanis, a gazdaság jelen pillanatban hitelből túlfinanszírozott. A Növekedési Hitelprogram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés