Előfizetői tartalom

Teljeskörű elektronikus közbeszerzés itthon? Már csak néhány hónapra vagyunk

Portfolio
Az elektronikus közbeszerzés egységes felületen valósul meg Magyarországon, a rendszer próbaüzeme idén szeptemberben indul el és az ajánlattevők várhatóan októbertől férhetnek hozzá á jelezte a Portfolio mai Uniós Források konferenciáján Dr. Csányi István. A Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára szerint ez lényeges előrelépést jelent az átláthatóság, a gyorsaság és a szabad hozzáférhetőség terén a magyarországi közbeszerzések körében.

Csányi István a Közbeszerzési törvény (Kbt.) és a kapcsolódó kormányrendeletek kapcsán többek között az alábbiakról beszélt:A három fontos jogszabályi változás egyike volt, hogy megemelték a nemzeti eljárásrend értékhatárait (Kbt. 115. § kapcsolatos változások), Kihirdették a 459/2016. kormányrendeletet az értékhatár alatti, de 1 millió forint feletti beszerzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés