Előfizetői tartalom

Háromszáz magyarországi cég kap örömhírt a következő egy hétben

Portfolio
A következő egy hétben várhatóan elkezdik kiküldeni a támogatói döntéseket a uniós prototípus-pályázat résztvevőinek - jelezte a Portfolio csütörtöki Uniós Források konferenciája keretében egy panelbeszélgetésben Karsai Tamás, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztési programok lebonyolításáért felelős helyettes államtitkára. Ez jó hír, hiszen a pályázat 2015 őszén jelent meg és közel 2700 cég várja, hogy a benyújtott pályázatában döntés szülessen.

Monszpart Zsolt, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökhelyettese többek között arra hívta fel a panelbeszélgetés során a figyelmet, hogy a Hivatal új elvárásokat alakított ki a pályázókkal szemben a 2014-2020-as uniós pályázatoknál, illetve az ezekhez kapcsolódó szakpolitikai véleményadás során. Most már az az elvárás, hogy értelmes projekteket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés