Előfizetői tartalom

Közeleg a pénteki határidő: gőzerővel hirdeti meg a támogatásokat a kormány

Portfolio
Amint azt a múlt heti Porfolio-konferencia után is megírtuk: ezen a héten igazi pályázati dömping lesz, hogy teljesítsék az egyes Irányító Hatóságok a kormány elvárását az összes pályázat március 31-ig történő kiírásával. Ez tényleg meg is történik, hiszen hétfő reggeltől ma reggelig immár 22 pályázat ömlött a piacra 140 milliárd forintos keretösszeggel, így már 98% felett lehet a 7 évre szóló uniós keret pályázatokkal való lekötése. A most tömegével megjelenő pályázatok közül több is csak több hónap múlva válik majd beadhatóvá éppen azon ütemezés miatt, amiről a múlt heti konferenciánkon Dányi Gábor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára is beszélt.

Kapcsolódó cikkünk2017.03.26Három területen lesz még uniós pályázati roham jövő héten2017.03.23Dányi: nagy megnyitási hullám jön, de bírni fogja a rendszerAz ezen a héten szerda reggelig megjelent felhívások:A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programon (GINOP) belül megjelent az idegen nyelvi készségek fejlesztését célzó pályázat 10,28 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés