Előfizetői tartalom

Rajtunk is múlik, hogy bukjuk-e az EU-pénzeket 2020 után

Portfolio
Magyarországon is múlik, hogy 2020 után megmaradnak-e az EU-források és ennek érdekében be kell bizonyítanunk, hogy a legjobb projekteket választjuk ki, amelyek valós gazdasági hatást produkálnak - többek között ezeket hangsúlyozta a Portfolio Uniós Források konferenciájára eljuttatott videó üzenetében Corina Cretu. Az Európai Bizottság regionális politikáért és EU-támogatásokért felelős uniós biztosa szerint nehéz tárgyalások kezdődnek idén, amelyek mentén kialakulnak majd a 2020 utáni uniós költségvetés keretei.

Corina Cretu videó üzenetében többek között arra mutatott rá, hogy számos eredmény bizonyítja a kohéziós politika létjogosultságát és fontosságát Európában és ezek a támogatások a magyar gazdaságot és a versenyképesség javulását is segítik. Az uniós biztos örömét fejezte ki amiatt, hogy a 2014-2020-as ciklusban Magyarország a vállalkozások és az innováció támogatására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés