Előfizetői tartalom

Elstartolt a két úttörő magyar kutatási program

Portfolio
A hazánkban népbetegségnek számító szív- és érrendszeri, valamint a daganatos és gyulladásos betegségek molekuláris diagnosztikájával, és az ipari gyártásban nélkülözhetetlen gyártó és logisztikai rendszerek fejlesztésével foglalkozik majd az a két hazai kiválósági központ, amelyek projektindító rendezvényét ma tartották Budapesten.

Összesen 22 milliárd forintból indulnak a projektekA két magyar projekt rendkívül erős nemzetközi mezőnyben győzött, hiszen a Horizont 2020 keretprogramjának legnagyobb presztízsű együttműködési pályázatán, a "Teaming" kutatási kiválósági programban 27 országból 169 pályázat érkezett, de ebből az első szűrőn, csak 31 ment át és ezek közül a második fázisban csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés