Előfizetői tartalom

Ezt a naptárt nézd meg, ha nem akarsz lemaradni az EU-pénzekről

Portfolio
A kitűzött március 31-i határidőre az összes gazdaságfejlesztési pályázatot meghirdették, ezzel párhuzamosan az EU-pénzek 60 százalékát gazdaságfejlesztésre akarja fordítani a kormány. Márciusban összesen 26 ilyen pályázat jelent meg, ezért érdemesnek tartottuk összefoglalni, hogy mikor melyik pályázatok nyíltak/nyílnak meg és mikor van a beadásuk első szakaszhatára. Azt is fontos megjegyeznünk, hogy nem kis tételekről van szó, hiszen közel 400 milliárdos keretösszegű pályázatokról beszélünk, igaz ebből 150 milliárd vállalkozásoknak szóló tőkeprogramokat takar.

A kormány által kitűzött időpontig (március 31.) a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében megjelent pályázatokat összesítettük és megvizsgáltuk, hogy mennyi keretösszeg áll a cégek rendelkezésre, illetve melyek azok a pályázatok, amelyek jelenleg is nyitva vannak és benyújthatóak a támogatási kérelmek. Az alábbi táblázatból jól látható...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái