Előfizetői tartalom

Egyre több a brüsszeli vitánk - A gazdaságra is visszaüthet a feszültség

Portfolio
Az Európai Bizottsággal folytatott fejlesztéspolitikai vitáink száma nem csökkent, hanem nőtt, és várhatóan tovább nő, mivel bejönnek politikai megfontolások is a szakmai érvek mellé - vetítette előre a mai parlamenti projektmenedzseri ülésen Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese szerint a Bizottság olyan ügyeket is újra megnyitott, amelyekről korábban már kiadott éves értékelést, így tehát a feszültség fokozódik, de "a költségvetés kellően stabil ahhoz, hogy az előfinanszírozást hosszú hónapokig tudja biztosítani". Hozzátette: a viták "akár a makrogazdasági pályára is hatással lehetnek". Az eseményről készített másik szakmai összefoglalónk a várható fontos változásokkal:

Kapcsolódó cikkünk2017.04.19Több ezer EU-pályázat nyertese örülhet rövidesenCsepreghy a bevezetőben többek között az alábbiakat mondta:A kormány a terveknek megfelelően az összes pályázati felhívást meghirdette március 31-ig, egyes Operatív Programokban már a 7 évre szóló keret túlvállalása is elkezdődött (a pontos számokat tegnapi elemzésünkben megírtuk) Az év...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái