Előfizetői tartalom

Több ezer EU-pályázat nyertese örülhet rövidesen (2.)

Portfolio
Az eddig benyújtott uniós pályázatok közül összesen 11 ezret kell értékelnie az állami projektértékelőknek, 10700 értékelését már elkezdték, illetve ebből 6 ezret már le is zártak, ezek kihirdetése pedig a következő hetekben várható - jelezte a mai parlamenti projektmenedzseri ülés keretében Dányi Gábor. A Miniszterelnökség helyettes államtitkára azt vetítette előre, hogy a legnépszerűbb uniós pályázatokban, így például a prototípus fejlesztési pályázatban május-június körül meglesznek az eredmények. Az ülésen elhangzott, hogy az uniós pályázatok dömpingjéhez igazodik a Pest megyének szóló 80 milliárdos magyar pályázatok meghirdetési ütemezése, amelynek drasztikus megemelésére is elhangzott szakmai felvetés. Az eseményről szóló másik beszámolónk:

Kapcsolódó cikkünk2017.04.19Egyre több a brüsszeli vitánk - A gazdaságra is visszaüthet a feszültségDányi Gábor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára az alábbiakat emelte ki:A 7 évre szóló teljes uniós keretre megjelentek már a pályázatok (9228 milliárd forintnyi keretösszegben), és jelenleg már 4955 milliárd forintnyi rész le van kötve nyertes pályázatokkal....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái