Előfizetői tartalom

Napelem, ablakcsere, szigetelés - Ezek nélkül tuti nem kapsz uniós ingyenpénzt

Vízi Ildikó
Jövő hétfőn (április 24-én) startol a lakosságnak szóló energetikai pályázatok hitelkérelmeinek benyújtása. A pályázatok beadásához több csatolandó dokumentum szükséges, melyeket, ha időben beszerzünk, több esélyünk van arra, hogy hamarabb hozzájutunk az uniós ingyenhitelhez. A legfontosabb talán az energetikai tanúsítvány, de emellett nem szabad figyelmen kívül hagyni a személyes és jövedelmi adatok igazolására szolgáló okmányokat, a projektre vonatkozó dokumentumokat, illetve a kölcsön fedezeteinek dokumentálását sem. Mostani cikkünkben a természetes személyek és a társasházaknak, lakásszövetkezeteknek kötelezően benyújtandó dokumentumokat gyűjtöttük össze.

Hitelezés 2017 Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója is előadást tart keddi Hitelezés 2017 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Tudnivalók a lakossági energetikai pályázatokról. Röviden a két pályázatrólA szóban forgó két pályázat teljes keretösszege 115 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés