Előfizetői tartalom

Elindult az uniós pénzosztás a napelemre, ablakcserére

Vízi Ildikó
Mától nyújthatóak be a családi házak és társasházak energetikai korszerűsítésére szánt 115 milliárdos keretű nulla százalékos hitelprogramok kérelmei, melyekből közel 24 ezer lakóépület korszerűsítése valósulhat meg országszerte. A családi házak esetében maximum 10 millió, a társasházaknál lakásonként maximum 7 millió forintnyi hitel igényelhető, akár húsz éves futamidővel. Egy külső piaci szakértő becslései segítségével kiszámoltuk, hogy egy családi ház korszerűsítése 6-9 millió forint, míg egy társasházé 60-78 millió forint között mozog, így nem véletlen, hogy a pályázati kiírás hasonló összeghatárokat tartalmaz.

Hitelezés 2017 Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója is előadást tart keddi Hitelezés 2017 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés A két hitelprogramról röviden. A Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelprogramok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái