Előfizetői tartalom

Egy év után elkezdtek szivárogni a népszerű EU-pályázat nyertesei

Portfolio
Több mint egy év várakozás után tegnap megszülettek az első támogatói döntések az uniós prototípus pályázatban, amit egyébként a múlt heti parlamenti projektmenedzseri ülésen május - júniusra ígértek. A hivatalos pályázati oldal statisztikái alapján a 2688 pályázó közül jelenleg még csak 43 nyertes örülhet közel 3 milliárdos megítélt támogatásnak. A közép-magyarországi régióban még nem kezdték el kihirdetni a nyerteseket.

A "Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés" című GINOP-2.1.7-15 kódszámú felhívás még 2015. október 30-án jelent meg, melynek keretösszege 45 milliárd forint. A felhívás szerint a támogatási kérelmeket 2016. január 11-től lehetett benyújtani. A pályázatot a hivatalos pályázati oldalon található közlemény szerint a nagy számú beérkezett pályázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés