Előfizetői tartalom

Fél évvel tovább izgulhat Magyarország, hogy mennyi EU-s pénzt kaphat 2020 után

Portfolio
Bár a jogszabályok szerint idén év végéig be kellene mutatnia az Európai Bizottságnak a 2020 utáni újabb uniós költségvetés átfogó tervét, de a Brexit-tárgyalások bonyolultságára tekintettel azt fogja javasolni a költségvetési biztos, hogy ezt a határidőt fél évvel 2018 nyarára elhalasszák - hangzott el a bejelentés egy pénteki brüsszeli konferencián a Bruxinfo beszámolója szerint. Günter Öttinger egyúttal azt is jelezte, hogy bár küzdeni fog a kohéziós politikára fordított kiadások megkurtítása ellen, de ezt nem tudja teljességgel kizárni , mivel a németek és az osztrákok ennek megvágását szeretnék.

Bekavar a brit kilépésA brit kilépésről folyó tárgyalások okozta bizonytalanság miatt az EU költségvetési biztosa kezdeményezni fogja a következő többéves pénzügyi időszakra vonatkozó bizottsági javaslat fél évvel történő elhalasztását - jelentette be egy pénteki konferencián Günther Öttinger. Az EU költségvetési biztosa emlékeztetett rá, hogy a brit kilépési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái