Előfizetői tartalom

Átlátszó trükkel akartak helikoptert szerezni, de kiszúrta a hivatal

Portfolio
Immár 854 milliárd forintnál jár a meghirdetett kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok keretösszege és ezekben már több mint 334 milliárdnyi forrásról döntés is született - számolt be az aktuális adatokról a Portfolio szerdai szegedi gazdasági konferenciáján Dr. Szigeti Gyula Péter. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) kutatás-fejlesztési elnökhelyettese a tipikus pályázói hibákról is beszélt és megemlített egy szürreális példát is, amellyel az egyik pályázó bepróbálkozott, de fennakadt a rostán.

A Hivatal elnökhelyettese a kutatás-fejlesztés és az innováció ösztönzésének komplex cél- és eszközrendszeréről, a dél-alföldi régió innovatív vállalkozásainak támogatásáról, a K+F együttműködéseket ösztönző felhívásokról, valamint a finanszírozás egyéb lehetőségeiről is beszélt előadásában. A levetített prezentáció egyik átfogó diája azt mutatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés