Előfizetői tartalom

Hogyan látják a szakemberek a magyar gazdaság helyzetét?

Portfolio
Mára a munkaerő(hiány) jelenti a növekedés legfontosabb korlátját - mondta Szabó Balázs, a CIB Bank KKV üzletágvezetője. A cégvezetők egyre tudatosabbak a munkavállalók megtartását illetően, hiszen a legkreatívabb módon próbálják a dolgozói elkötelezettséget növelni. A bank támogatja a kkv-k innovációs törekvéseit és az anyabank központjában pedig külön Innovációs Központ foglalkozik azzal, hogy a legkülönbözőbb iparágakban támogassa az innovációt. A fent említett témákon túl szó lesz a vállalati innovációs és uniós pályázati tapasztalatokról is konferenciasorozatunk két hátralévő állomásán.

Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2017 - Debrecen A kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2017 rendezvény debreceni állomásán szó lesz gazdasági helyzetről, a munkaerőpiaci, innovációs és versenyképességi kilátásokról, valamint az uniós források hatékony felhasználásának módjairól. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés