Előfizetői tartalom

Hogyan látják a szakemberek a magyar gazdaság helyzetét?

Portfolio
Mára a munkaerő(hiány) jelenti a növekedés legfontosabb korlátját - mondta Szabó Balázs, a CIB Bank KKV üzletágvezetője. A cégvezetők egyre tudatosabbak a munkavállalók megtartását illetően, hiszen a legkreatívabb módon próbálják a dolgozói elkötelezettséget növelni. A bank támogatja a kkv-k innovációs törekvéseit és az anyabank központjában pedig külön Innovációs Központ foglalkozik azzal, hogy a legkülönbözőbb iparágakban támogassa az innovációt. A fent említett témákon túl szó lesz a vállalati innovációs és uniós pályázati tapasztalatokról is konferenciasorozatunk két hátralévő állomásán.

Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2017 - Debrecen A kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2017 rendezvény debreceni állomásán szó lesz gazdasági helyzetről, a munkaerőpiaci, innovációs és versenyképességi kilátásokról, valamint az uniós források hatékony felhasználásának módjairól. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái